Δαντελένια φούστα! Πως να την φορέσω;

apopsi_dantela_fousta_main
«Καταρχάς ευχαριστώ τον θεό του στιλ που υπάρχετε! Έχω αγοράσει μια δαντελένια φούστα μέχρι το γόνατο σε Α γραμμή. Από πάνω λέω να τη συνδυάσω με απλό μαύρο κορμάκι και απλές μαύρες γόβες. Αναρωτιέμαι με τι καλσόν, τσάντα και πανωφόρι θα πρέπει να ολοκληρωθεί η εικόνα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων»-Βασιλική. Ι.

Εύγε Βασιλική! Και ευχαριστούμε για το κομπλιμέντο… αν και θεός του στιλ δυστυχώς δεν υπάρχει! Ούτε καν fashion police να μαζέψει τους κακοντυμένους, που τελευταία έχουν αυξηθεί. Anyway, η επιλογή της φούστας μας εντυπωσιάζει γιατί κατάφερες να συνδυάσεις δύο από τις πιο βασικές τάσεις της σεζόν, την δαντέλα και την γραμμή Α.

Αλλά γιατί θέλεις να «σκοτώσεις» την πολύ όμορφη φούστα σου με ένα απλό κορμάκι και να μην επιλέξεις μια μεταξωτή μπλούζα; Και προς θεού όχι μαύρη! Μια light bronze απόχρωση με μια ιδέα από λαδί χρώμα θα ήταν ότι χρειάζεσαι για να σε φωτίσει. Την ίδια λογική θα ακολουθήσεις στο κόσμημα και στην clutch τσάντα που θα κρατάς, γιατί ήδη θα έχεις τρία μαύρα κομμάτια στο σύνολο, αν λάβεις υπόψη σου το πανωφόρι και τις γόβες.

Οπότε αρκετά με την μαυρίλα. Τώρα ότι αφορά το καλσόν εννοείται ότι δεν θα φορέσεις οπάκ μαύρο… αλλά ένα πολύ λεπτό ματ στο χρώμα του δέρματος! Και για να μην νιώθεις ότι η δαντέλα σε μετατρέπει σε μια από τις κοινότυπες κλασικές γυναίκες που βαριέσαι, διάλεξε ένα ανατρεπτικό σχέδιο σε μπλούζα και clutch! Είσαι έτοιμη για την βόλτα σου.

Στιλιστική Ομάδα του Goldenbrands.gr

Be first to comment