Καθημερινή κομψότητα!

 

Untitled-1

«Με λένε Ιωάννα, είμαι 48 ετών και θα ήθελα την βοήθεια σας! Είμαι 1,67 ύψος, 60 κιλά βάρος και θέλω αν μπορείτε να μου προτείνετε ένα outfit για κάθε μέρα. Κομψό και με άποψη!-Ευχαριστώ!»

 

Αγαπητή Ιωάννα, ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεσαι τις στιλιστικές σου ανησυχίες! Καθώς υπάρχει μια όμορφη αρμονία του ύψους  με το βάρος σου, μια γενική συμβουλή είναι ότι μπορείς να φορέσεις οτιδήποτε, χωρίς άγχος και φόβο για το αποτέλεσμα! Το θέμα βέβαια είναι πάντα το συνδυαστικό κομμάτι, αλλά γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ και μπορείς όποτε θέλεις να μας στέλνεις τις απορίες σου στο Ask the Stylist!

Προτείνουμε σε πρώτη φάση κάτι ανάλαφρο, άνετο και ταυτόχρονα κομψό! Δίνουμε βάρος σε ένα από τα κομμάτια του outfit, στο συγκεκριμένο στην φούστα, και φροντίζουμε το υπόλοιπο να είναι όσο γίνεται πιο ουδέτερο. Επιλέξαμε floral print, και λόγω τάσεων αλλά και λόγο εποχής! Η straight line γραμμή της φούστας αναδεικνύει σωστά το σώμα και κρύβει όποιες μικρές ατέλιες μπορεί να υπάρχουν.

Μια ριχτή αλλά cropped μπλούζα είναι ιδανικός συνδυασμός για να δείξεις πόσο χαλαρή και σίγουρη είσαι, και ότι αφορά τα αξεσουάρ, φρόντισε να είναι εξίσου άνετα και να υπάρχει μια σύμπνοια μεταξύ τους για να μην αγχώνεσαι με το αποτέλεσμα! Καλή εβδομάδα…και μην ξεχνάς ότι είμαστε στην διάθεση σου, όποτε μας χρειάζεσαι!

 

Στυλιστική Ομάδα του Goldenbrands.gr

Be first to comment