Μπλε φούστα! Πως να την φορέσω;

apopsi_blue_skirt_main

«Καλημέρα σας! Πως μπορώ να συνδυάσω τη νέα σκούρο μπλε φούστα μου; Μου αρέσει πολύ ο  συνδυασμός με ταμπά ή καμηλό κολάν, αλλά δεν έχω βρει πουθενά στην αγορά δυστυχώς…και  έτσι αγόρασα ένα σκούρο μπλε καλσόν με σχέδιο, το οποίο σας επισυνάπτω. Πως μπορώ να συνδυάσω αυτά τα δυο κομμάτια σωστά;
Ευχαριστώ!!!!» Jenny.

 

Jenny, Jenny… καλημέρα και σε εσένα και στα στιλιστικά ερωτηματικά σου. Η επιλογή σου ήταν σωστή ότι αφορά το χρώμα της φούστας εφόσον  τόσο οι Έλληνες σχεδιαστές και οι ξένοι συνάδελφοί τους υποστήριξαν το μπλε χρώμα φέτος και ειδικά το navy blue που αρχίζει να κερδίζει έδαφος απέναντι στο μαύρο.

Επίσης σωστή είναι και η σκέψη σου να «παίξεις» ως συνοδευτικό χρώμα το καμηλό εφόσον πρόκειται για ένα ήπιο contrast αλλά με δυναμική ταύτιση. Προσδίδει την κομψότητα και το know how που κατέχεις και σαν συνδυασμό χρωμάτων μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Δεν συμφωνούμε όμως με το κολάν ούτε σε ταμπά, ούτε σε καμηλό χρώμα… και γενικότερα δεν συμφωνούμε με οτιδήποτε καλύπτει την τρέχουσα σεζόν τα πόδια και την γύμνια τους.

Η μόδα θέλει την σάρκα να φαίνεται και ήρθε η στιγμή να γίνεις ηρωίδα αγαπητή Jenny! Τώρα αν θέλεις σώνει και καλά να φορέσεις το μπλε καλσόν σου, φόρεσε το καλύτερα με ένα κοντό σορτς όταν θα φύγεις κάποιο weekend στην εξοχή και θέλεις να υιοθετήσεις το grunge look του τοπίου. Μόνο εκεί!

Στιλιστική Ομάδα του Goldenbrands.gr

Be first to comment