Πως να συνδυάσω το εκρού σακάκι;

apopsi_ekrou_sakaki

«Καταρχήν συγχαρητήρια για τις τόσο tredy και in συμβουλές μόδας που μας δίνετε.
Θα ήθελα κάποιες ακόμη συμβουλές. Το εκρού σακάκι με τι συνδυάζεται;».- Ειρήνη
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Ειρήνη και θα συνεχίσουμε να σε βοηθάμε στιλιστικά με τον καλύτερο τρόπο. Το εκρού σακάκι είναι ένα πασπαρτού ρούχο από την άποψη ότι το χρώμα είναι αρκετά εύκολο να συνδυαστεί τόσο με ουδέτερα χρώματα, όσο και με έντονα γήινα contrast. Διαλέξαμε με την λογική αυτή ένα σκούρο λαδί φόρεμα.  Ως προς τα αξεσουάρ σοφό θα ήταν να ακολουθήσεις το χρώμα του σακακιού, δηλαδή εκρού έστω και με μια μικρή διαφοροποίηση στην τονικότητα.

Στιλιστικά σωστό θα ήταν βέβαια να διατηρήσεις το χρώμα του φορέματος στα κοσμήματα, ώστε να υπάρχει μια αρμονία και ισορροπία στην εικόνα. Το σακάκι μπορεί να παίξει πολλούς ρόλους και οι σχεδιαστές φέτος το συνδυάζουν με φόρεμα, δημιουργώντας μια εικόνα masculine- feminine. Ένα ελαφρύ επίσης άρωμα τονίζει ακόμη περισσότερο το σκεπτικό της δημιουργίας του look και σου δίνει άλλο αέρα. Για ότι άλλο χρειαστείς… ξέρεις που θα μας βρεις!

Στιλιστική Ομάδα Goldenbrands.gr

Στείλε και εσύ τις στιλιστικές σου απορίες στο http://blog.goldenbrands.gr/category/ask-the-stylist/ και με μια εικόνα θα κατανοήσεις σίγουρα την συμβουλή μας.

Be first to comment