Φόρεμα για βάφτιση

«Καλησπέρα, μετά από έναν δύσκολο χειμώνα πρόκειται να βαπτίσουμε την μικρή μας κορούλα αρχές Ιουλίου και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό!!! Μόνο που, στιλιστικά, τα έχω λίγο χάσει…γιατί έχασα πολλά κιλά!! Τώρα είμαι 1,78 και 55 κιλά.. (εντάξει, σχεδόν χαρούμενη για αυτό !) Τι θα μου προτείνατε;
Ευχαριστώ, Βάσω»

 

Untitled-1
Καταρχήν Βάσω, είσαι θεά που κατάφερες μετά την εγκυμοσύνη και έχασες τόσα κιλά ώστε το σώμα σου να είναι πλέον σε model size. Sexy και όποιος αντέξει! Και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, και να είσαι σχεδόν χαρούμενη! Να είσαι πολύ χαρούμενη! Άλλες προσπαθούν μήνες ή και χρόνια για να απαλλαχτούν από τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης και δεν τα καταφέρνουν!

Και εφόσον έχεις ωραίο σώμα, δεν μπορούμε αν το αφήσουμε να κρυφτεί σε maxi φορέματα και φαρδιές γραμμές αλλά να το αναδείξουμε όσο μπορούμε. Γι’ αυτό θα φορέσεις mini φόρεμα και μάλιστα σε body con σχέδιο που θα αγκαλιάσει το υπέροχο σώμα σου και με ένα ελαφρύ ντραπέ στοιχείο θα σου δώσει την κομψότητα που χρειάζεσαι για την περίσταση της βάπτισης και δη της κόρης σου.

Αρκεί να ακολουθήσεις κατά βήμα το συνδυαστικό κομμάτι και να μην παρεκκλίνεις χρωματικά. Το lime είναι μια καλή ιδέα σε φόρεμα αφού σαν χρώμα πρωτοστατεί στα neon bright της περιόδου. Μια clutch τσάντα επίσης είναι must have item και εφόσον το καλοκαίρι συνολικά έχει χρώμα, ένα ανοιχτό μανταρινί είναι ότι χρειάζεσαι. Ο συνδυασμός lime με μαύρο είναι αρκετά επιβλητικός και αναδεικνύει τα αξεσουάρ με τον καλύτερο τρόπο! Ότι άλλο χρειαστείς ξέρεις που θα μας βρεις…
Στυλιστική Ομάδα του Goldenbrands.gr
Στείλε και εσύ τις απορίες σου στο http://blog.goldenbrands.gr/ask-the-stylist/ και θα δεις τις απαντήσεις σου με την μορφή σετ που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις απόλυτα το στιλ!

Be first to comment