Υπερβολές; Last year…

peperuna

Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Ελπίζω να μαζέψατε ενέργεια γιατί αυτό μάλλον θα είναι το τελευταίο πισωγύρισμα του καιρού και μετά πάμε φανατικά για ζεστές μέρες και ατελείωτο #SHOPPING!

Λοιπόν σήμερα θα σας μιλήσω μέσα από την καρδιά γιατί τελευταία στους δρόμους πολλά έχουν δει τα μάτια μου. Κεντρικό θέμα η Υπερβολή! Και δε σας μιλάω για στυλάτες “μαξιμαλιστικές” επιλογές με τύπο και άποψη που τις αναγνωρίζω και σας βγάζω το καπέλο. Μιλάω για υπερβολές και φορτωμένα look που δυστυχώς όχι του χρόνου, αλλά σε ένα εξάμηνο δεν θα μπορείτε να το ξαναφορέσετε γιατί όσο πιο ιδιαίτερο το προϊόν τόσο μικρότερη και η διάρκεια που μπορεί να υποστηριχθεί.

Ενώ αντίθετα φανταστείτε κομμάτια διακριτικά, σικ με clean-cut γραμμές. Είναι πάντα στη μόδα και ποτέ δε σας προδίδουν. Φυσικά είναι καλό να ρισκάρουμε, τόσες φορές σας έχω ωθήσει προς τα εκεί αλλά στην άκρη της ντουλάπας μας πάντα πρέπει να βρίσκονται εκείνα τα κομμάτια που θα είναι η safe στυλάτη επιλογή μας για το γραφείο, τον καφέ αλλά και το ποτό το βράδυ. Διαχρονικά και πάντα όμορφα!

Πάνω σε αυτό θα σας γνωρίσω ένα brand που σχεδιάζει και προσφέρει ακριβώς αυτό fashion casual ρούχα που ακόμα και πιο “χρωματιστές” επιλογές του είναι τόσο προσεγμένες που είναι σίγουρο πως δεν θα χάσουν ποτέ την αξία τους στο Χρηματιστήριο της Μόδας. (sic). Μιλάμε για την Peperuna, και φυσικά εγώ δεν σας αφήνω να ψάχνεστε και να μου κουράζεστε ολόκληρη η συλλογή είναι διαθέσιμη στο goldenbrands.gr και όπως πάντα για εσάς και μόνο βρίσκεται για λίγες μέρες σε προσφορές που θα είναι μεγάλο στυλιστικό λάθος να τις αφήσετε!

Τι είναι η μόδα όμως χωρίς προτάσεις. Για να δούμε 4 επιλογές από την Peperuna για μία υποθετική ιδανική Ανοιξιάτικη ή και Καλοκαιρινή ημέρα:

  • Για το γραφείο: Μαύρο φόρεμα με 3/4 μανίκια (38,30 € μόνο εδώ)
  • Για καφέ με τις φίλες: Πολύχρωμο strapless φόρεμα με floral print (44,60 € μόνο εδώ)
  • Για δείπνο έξω: Κοντομάνικο κόκκινο φόρεμα με ζώνη στη μέση  (41,50 € μόνο εδώ)
  • Για την βραδυνή έξοδο: Μάυρο φόρεμα με λευκή διάτρητη λεπτομέρεια (38,30 € μόνο εδώ)

Το καλύτερο με όλες αυτές τις παραλλαγές ξέρετε ποιο είναι, πως μικρά τρικ με τα κατάλληλα αξεσουάρ ή ακόμα και έτσι όπως είναι μπορείτε άνετε να τα φορέσετε σε όλες τις περιστάσεις και να μην σας παρεξηγήσει κανείς! Πόσο αγαπώ το all-day style!

Σας αφήνω τώρα, γιατί ξέρω πως ανυπομονείτε να κάνετε internet shopping και να δείτε όλες τις επιλογές που σας ταιριάζουν.
Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας,
Σας Φιλώ 

 

Be first to comment