Μεγάλος Διαγωνισμός “New Home”

fb_new_home_contest_820x315

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας των αλλαγών! Επιστρέψαμε όλοι με γεμάτες μπαταρίες και καταστρώνουμε τα μελλοντικά μας σχέδια!

Η ανανέωση του χώρου μας πάντα βοηθάει στην επίτευξη των αλλαγών και των στόχων μας. Είτε είσαι φοιτητής που μετακομίζει σε νέο σπίτι, είτε απλά θες να ανανεώσεις τον χώρο σου, γνωρίζεις ότι κάθε αλλαγή θα έχει άμεση θετική αντίδραση στην ψυχολογία σου. Το www.goldenbrands.gr είναι εδώ και θα φροντίσει να ξεκινήσεις δυναμικά την ανανέωση του σπιτιού σου!

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στο νέο μεγάλο διαγωνισμό με δώρο το απόλυτο σετ για το σπίτι συνολικής αξίας 300€! Ανανέωσε το χώρο σου με δώρα για κάθε δωμάτιο. Πρακτικές, διαχρονικές λύσεις με αισθητική & ποιότητα και γραμμές που θα ταιριάξουν σε κάθε χώρο. Δες αναλυτικά τα δώρα του διαγωνισμού:

  • 1 σετ παπλωματοθήκη Victoria
  • ORAL-B ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με 12 ανταλλακτικά
  • 1 σετ ζαχαροπλαστικής Utilinox
  • 1 αντικολλητικό τηγάνι Utilinox

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο http://bit.ly/2xgbg3W απλά βάζοντας τα στοιχεία σου και το μεγάλο δώρο μπορεί να γίνει δικό σου. Αύξησε τις πιθανότητες σου στη σελίδα μας στο Facebook @goldenbrands.gr ακολουθώντας τις οδηγίες στο σχετικό post!

Σου δίνουμε το προβάδισμα για το τέλειο, πρακτικό σπίτι. Μην το χάσεις!

Καλή επιτυχία!

 

 

Be first to comment