ΚΩΔΙΚΟΣ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

CODENAME: SUMMER!

CODENAME: SUMMER!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους!

Σήμερα καθόμουν και σκεφτόμουν πόσο άγχος μας προκαλεί καμιά φορά η σωστή επιλογή ρούχου..Αποφάσισα λοιπόν να το δούμε αλλιώς και να παίξουμε ένα παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα θα σας προτείνω 2 απίστευτα καλοκαιρινά φορέματα που θα είναι στις πρώτες  σας επιλογές πρωί-βράδυ.

Το παιχνίδι είναι απλό, θα σας πω την ιστορία μίας τέλειας καλοκαιρινής ημέρας και πώς το ντύσιμο και το στυλ σας γενικότερα θα βοηθήσουν σε όλες τις καταστάσεις! Φυσικά, νοιάζομαι για εσάς και διάλεξα 2 προτάσεις διαθέσιμες σε τιμές-όνειρο στο goldenbrands.gr

Ξεκινάμε λοιπόν:

Η Α. βρίσκεται σε ένα από τα τόσα πανέμορφα ελληνικά νησιά και απολαμβάνει τις διακοπές της μετά από μία γεμάτη κουραστική χρονιά. Πρώτη εξόρμηση στην παραλία και έχει επιλέξει ένα άνετο πορτοκαλί  FS φόρεμα με 3/4 μανίκια (23,90€ μόνο εδώ). Ο Κ. την έχει παρατηρήσει από τα πρώτα της βήματα στην άμμο. Ανάμεσα στα τόσα ασπρόμαυρα look, αυτή διάλεξε ένα ζεστό χρώμα και ξεχώρισε χωρίς να προκαλέσει. Ήταν πια το κέντρο της προσοχής του αλλά και πολύ νωρίς να της μιλήσει..

Την ίδια νύχτα…

Ο Κ. ήταν ακόμα θυμωμένος με τον εαυτό του.. Είχε εντυπωσιαστεί από την Α. αλλά ποτε δεν βρήκε το θάρρος να την προσεγγίσει. Τώρα ήταν σε ένα club με την παρέα του και πάλι σε εκείνη ήταν το μυαλό του. Ευτυχώς η τύχη δίνει καμιά φορά και δεύτερες ευκαιρίες. Η Α. μπήκε με την παρέα της στο μαγαζί μετά από λίγο. Αυτή την φορά ήταν ντυμένη με ένα μπλε μακρυμάνικο FS φόρεμα με χρυσά μεταλλικά στοιχεία (20,90€ μόνο εδώ)

Όποια έχει ζήσει μία καλοκαιρινή νύχτα γνωρίζει τη συνέχεια, κάποια στιγμή έγινε η γνωριμία τους και ένα φλερτ, διακριτικό. αμοιβαίο που διήρκησε για ώρες!

Θα μοιραστώ το δίδαγμα της ιστορίας, αν και νομίζω ήδη όλες το ξέρετε. Ακόμα και το πιο απλό φόρεμα, μπορεί να γίνει κομψό και βραδινό με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Η Α. το κατάλαβε, και όλη την καλοκαιρινή μέρα της ιστορίας ήταν άνετη, κομψή και εντυπωσίαζε με την απλότητα της.. Σε επόμενο ραντεβού μας, θα μιλήσουμε και για τα αξεσουάρ, που ξέρω πόσο σας αρέσουν!

Σειρά σας τώρα! Στείλτε μας πως θα συνδυάζατε τα φορέματα της φωτογραφίας & ποια είναι η αγαπημένη σας καλοκαιρινή ανάμνηση…

 

Be first to comment