Καλοκαιρινά tips για λαμπερά νύχια!

waternail2

Εάν σας λέγαμε να ονομάσετε κάποιες ρουτίνες ομορφιάς που πρέπει να ακολουθήσετε αυτό το καλοκαίρι η ειδική προστασία των νυχιών σας θα ήταν κάτω κάτω στη λίστα σας. Για κάποιο λόγο το θεωρούμε πιο ασήμαντο από την αποτρίχωση στα πόδια ή το βάψιμο των μαλλιών αλλά η σωστή περιποίηση των νυχιών σας είναι κάτι που πρέπει να σας απασχολήσει τους μήνες που έρχονται.
Δείτε παρακάτω 5 τρόπους για να προσέχετε τα νύχια σας αυτό το καλοκαίρι:

#1: Διατηρήστε τα ενυδατωμένα

Γνωρίζατε πως οι UV ακτίνες του ήλιου; Η έλλειψη ενυδάτωσης μπορεί να οδηγήσει σε ξηρά νύχια που ξεφλουδίζουν συνέχεια.  Ακόμα και η θάλασσα και το νερό της πισίνας επιβαρύνουν αρκετά τα νύχια σας. Ξεκινήστε λοιπόν βάζοντας πολλές κρέμες και λάδια για να ενυδατώσε όλη την περιοχή των χεριών. Να αποφεύγετε όσο μπορείτε το ασετόν και άλλα δυνατά διαλυτικά για μανό.

#2: Προστατέψτε τα

Αφιερώνουμε χρόνο για να προστατέψουμε με προϊόντα το σώμα και το πρόσωπο από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, γιατί δεν κάνουμε το ίδιο και για τα νύχια μας; Ευτυχώς για εσάς υπάρχουν αρκετά topcoats στην αγορά με UV προστασία. Και μπορείτε να τα βάζετε είτε μόνα τους είτε με το αγαπημένο σας  χρώμα. Και το καλύτερο;  Τα αντιηλιακά topcoats θα σταματήσουν και το ξεθώριασμα από το χρώμα του μανό σας.

#3: Ενδυναμώστε τα

Με όλο αυτό τον ήλιο, την άμμο και τη θάλασσα να ταλαιπωρούν τα νύχια σας, θα είναι πολύ έξυπνο να τα ενδυναμώσετε σαν ένα ακόμα τοίχος προστασίας. Ακόμα  και ο ιδρώτας του σώματος μας μαλακώνει και αποδυναμώνει τα νύχια. Δοκιμάστε λοιπόν προϊόντα ειδικά ενδυνάμωσης και θα αποφύγετε κάθε δυσάρεστο σπάσιμο & ξεφλούδισμα.

#4: Διατηρήστε το μήκος τους

Funfact: Ο πιο ζεστός καιρός κάνει τα νύχια σας να μεγαλώνουν γρηγορότερα, άρα πρέπει πάντα να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στο μήκος τους. Ειδικά τις ώρες που φοράτε τα σανδάλια σας δεν θα θέλατε υπερβολικά μεγάλα νύχια. Πέραν από το αισθητικό κομμάτι, θα είστε πάντα πιο επιρρεπής σε μικροτραυματισμούς. Με το πόδι σας εκτεθειμένο είναι μεγάλος ο κίνδυνος για μολύνσεις.

#5: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ

Τι είναι το καλοκαίρι χωρίς πανέμορφα χρώματα σε χέρια και πόδια; Επιλέξτε χρώματα φωτεινά, ζωηρά και δροσερά και δεν μπορείτε να βγείτε χαμένη!

Που θα τα βρείτε χωρίς να ταλαιπωρηθείτε στο ελάχιστο; Μα φυσικά στο www.goldenbrands.gr! Ειδικά σήμερα ξεκίνησαν super καμπάνιες με πρoϊόντα περιποίησης & δεκάδες χρώματα μανό που μπορείτε να βρείτε εδώ & εδώ!

Be first to comment